Nem ismerték fel George Busht

2009.02.24. 19:06 Módosítva: 2009.02.24. 19:19
Először fel sem ismerte a bejáratnál dolgozó alkalmazott George Bush korábbi amerikai elnököt egy texasi üzletben, ahova az állam korábbi kormányzója elemeket ment venni.

A jelek szerint annyira jól sikerült a hivatalából január 20-án távozó George Bush korábbi amerikai elnök visszavedlése átlagemberré, hogy egy dallasi boltban a vásárlók köszöntésével megbízott ajtónálló fel sem ismerte. Bush még a hétvégén járt az Elliott's Hardware nevű üzletben, ahol elemlámpát és elemeket keresett, írja a Telegraph.

Andrea Bond, a bolt marketing menedzsere elmondta, hogy minden bizonnyal az exelnök öltözködés okozta a kavarodást, hiszen a tévében általában öltönyben látható Bush ezúttal mackónadrágban és széldzsekiben volt. Azért a bolt dolgozói hamarosan rájöttek, hogy kivel van dolguk, nem mellesleg a kabáton virító "George W. Bush" feliratból, valamint az elnöki jelvényből. Meg valószínűleg a titkosszolgálati védelem is segített.

Bond elmondása szerint Bush egyébként nagyjából egy órát töltött az üzletben, és közben a vásárlókkal is elbeszélgetett.

Bush pénteken költözött a Dallashoz közeli Preston Hollow-ba, ahol a helyiek üdvözlő feliratokkal köszöntötték a korábbi elnöki párt. Egyelőre még komoly biztonsági intézkedések közepette folyik Bushék berendezkedése.