Turistaosztályon repül Vilmos herceg

2009.03.29. 15:30
A gazdasági válságra tekintettel a jövőben turistaosztályon repül Vilmos herceg. II. Erzsébet unokája egyébként sem bírja a felhajtást.
vilmos herceg

A jövőben turistaosztályon repül Vilmos herceg, a brit trón várományosa ugyanis tekintettel akar lenni a majdani alattvalóit sanyargató súlyos gazdasági bajokra. A The Sunday Telegraph értesülése szerint Vilmos különösebb hírverés nélkül utasította stábjának tagjait, hogy utazásait menetrendszerű járatok normál utasfülkéibe szervezzék.

Károly herceg 26 éves fia a lap forrásai szerint már e hónap elején is a British Airways légitársaság Londonból Genfbe tartó menetrendszerű járatának turistaosztályán repült, amikor barátnőjével, Kate Middletonnal svájci sívakációra utazott.

A járaton természetesen jelen voltak a biztonságiak is, de az egész út nagyon feltűnésmentes volt, és az utasok közül sokan nem is vették észre, hogy ki ül közöttük.

A The Sunday Telegraph forrása szerint Vilmos egyébként is utálja, ha nagy a felhajtás, amikor utazik. A herceg állítólag sokkal pihentetőbbnek találta a turistaosztályt, mint a gép elejét, ahol a személyzet általában idegesen forgolódik körülötte.