Pornót találtak bin Laden rejtekhelyén

2011.05.13. 20:44

Pornográf felvételeket találtak az Oszama bin Ladent megölő kommandósok a terroristavezér abbotábádi rejtekhelyén - közölték pénteken a Reuters brit hírügynökséggel amerikai hivatalos személyek.

A források szerint a meglehetősen gazdag pornótár technikailag jó minőségű - köztük internetről letöltött - videofelvételeket tartalmazott. Arról, hogy a rejtekhelyen pontosan hol találtak rá a pornófilmekre, ki nézhette és hogyan szerezték be őket, ha az abbotábádi háznak nem volt internetes kapcsolata, egyelőre nem adtak tájékoztatást.

A pornóleletről nyilatkozó amerikai tisztségviselőknek arról nem volt tudomásuk, hogy a filmeket maga bin Laden láthatta-e vagy ő szereztette-e be őket. Noha bin Laden rejtekhelyének nem volt vezetékes kapcsolata a külvilággal, annyi kiderült a terroristavezér megölése óta, hogy az emaileket és egyéb számítógépes üzeneteket futárok szállították digitális adathordozókon a ház és internetkávézók között. A helyszínen készült felvételek szerint az épületben volt videolejátszó.

A Reuters más amerikai tisztségviselőkre hivatkozva azt állította, hogy iszlamista radikálisoknál nem egy esetben foglaltak már le pornófilmeket.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport