Terhes a szexéhes Weiner neje

2011.06.09. 11:01
Gyereket vár a magamutogató Anthony Weiner demokrata képviselő neje. Huma Abedin továbbra sem szólalt meg férje botrányában, sőt, több ezer kilométerre utazott New Yorktól főnöke, Hillary Clinton társaságában.

Tovább bonyolódott a magáról ismeretlen nőknek meztelen képeket küldözgető New York-i demokrata képviselő, Anthony Weiner botránya. A New York Daily News beszámolója szerint hat internetes babája mellett már egy igazi is útban van, neje, Hillary Clinton amreikai külügyminiszter bizalmas tanácsadója ugyanis terhes.

Az amúgy örömteli hír szerdán, a botrány eddigi csúcspontján érkezett, így a fogadtatása is elég vegyes volt. "Azt reméltem, hogy nem is igaz" - nyilatkozta a lapnak a nej, Huma Abedin egy volt munkatársa, akivel Clinton 2008-as bukott választási kampányában dolgoztak együtt. "Mindig könnyebb elválni, ha még nincs gyerek" - mondta.

Weiner maga nem kívánta kommentálni a terhesség hírét, amiről elsőként a New York Times számolt be.

Weiner és neje amúgy a jövő hónapban ünnepelnék egyéves házassági évfordulójukat. Weiner politikai presztizsét amúgy neje nagyban növelte, Abedin és Clinton személyes barátságának köszönhető, hogy a párt annak idején maga Bill Clinton adta össze.

Abedin amúgy továbbra is kihúzza magát a botrányból. A Daily News jelentése szerint több ezer kilométerről figyeli a történéseket, elkísérte főnökét líbiai és közel-keleti útjára, majd a hét végén Zambiába, Tanzániába és Etiópiába utazik Clintonnal. Az esetről még egyáltalán nem nyilatkozott.