Húgyfetisiszta kukucskált a piszoárból

2012.03.13. 09:33

A Vice.com bloggere azt hitte, városi legendát hall, amikor barátja, egy londoni kocsmáros különösen bizarr történettel kereste meg. A fotók azonban meggyőzték, hogy meséről szó sincs.

A kocsmárost egy vendég riasztotta, hogy vizelés közben a piszoár lyukain keresztül egy szem bámult rá. A kocsmáros hitetlenkedett, de a vendég addig győzködte, míg végül vele ment megnézni a férfivécé mögötti helyiségeket.

Már az elsőben bokáig állt a vizelet, az igazi meglepetés azonban a mögötte lévő tűzkijáratnál érte őket, az ugyanis az előírásokkal ellentétben zárva volt.

794823af1d3101e78127f61d23660fdf (1)

A kocsmáros matatni kezdett a kulccsal majd kinyitotta a zárat, mire az ajtó mögül heves mozgás hallatszott. Amint a zár kinyílt, a kilincset belülről feltépte egy a feje búbjáig vizeletben ázó férfi.

A két betolakodó a megdöbbenéstől kővé dermedt, a férfi pedig elviharzott mellettük, közben azt kiabálva: nem csináltam semmit!

Mire felocsúdtak, már a nyomába se érhettek, a helyiségbe visszatérve azonban kételynek nem sok helye maradt.

A piszoár ki volt kötve a lefolyóból, így a falban egy jókora rés maradt alatta. Az alját vécépapírral bélelték ki, így használója órákon át, fejedelmi kényelemben fürödhetett az arcára csurgó vizeletben. Hogy közben meg ne  megfulladjon, búvárpipán át lélegzett.

A rendőrség a mindent elöntő húgyáradat miatt nem talált ujjlenyomatot, így a vizeletfetisisztát valószínűleg nem fogják megtalálni.