Lerobbantak Fico volt szövetségesei

2012.03.14. 15:01

A parlamentből kieső SNS elnöke, Ján Slota blogbejegyzésében azt írjam hogy náthás, ezért nem tud intenzíven bekapcsolódni a párbeszédbe. Elhihetik nekem, nem örülök a választások végeredményének és nem is vagyok vele elégedett. (...) Az eredmény pozitívuma, hogy a pártunk összetartóbb lett, és ez egy jó kezdet" – idézi a bejegyzését a Bumm.sk.

Slota szomorú, mert a parlamentbe került egy "magyar irredenta párt", valamint az Igor Matovič-féle heccpárt. Pártja tiszteletben tartja az állampolgárok véleményét, és a parlamenten kívül is kritikus pártként próbál majd működni – írja Slota.

Szintén a Bumm.sk számolt be róla, hogy Vladimír Mečiar állítólag szívrohamot kapott. A volt miniszterelnök Mečiar állítólagos infarktusa hozzájárulhatott pártja, a HZDS passzivitásához, illetve hogy Meciar még nem állt a nyilvánosság elé a választási kudarc (0,95 százalékos eredmény) után.

Sajtóértesülések szerint meciar a választási eredmények ismertetése után esett össze a trencsénteplici Elektra panzióban, és azonnali egészségügyi beavatkozásra szorult. A HZDS szóvivője tagadta és "abszolút kacsának" nevezte a hírt.