Vendel
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

450 kilométerre otthonától került elő az indianai nyugdíjas

2012.04.20. 18:00 Módosítva: 2012.04.20. 20:41

Mintegy 450 kilométerre otthonától, egy kis délnyugat-ohioi városban, Hillsboroban találtak rá Earl Luttermanre, egy 82 éves férfira, miután eltűnt indianai otthonából – írja egy helyi portálra hivatkozva a Guardian. Az idős férfit egy autókereskedés alkalmazottai szúrták ki szerdán, ahogy zavarodottan ült pickupjában. Majd kihívták a rendőröket. Ekkor derült ki, hogy a férfi a szomszédos állambeli Evansville-ben él, és csak azért állt meg, mert defektet kapott.

Az egyik rendőr vitte haza, de a tízórás út alatt sem tudta elmagyarázni, hogyan keveredett át a szomszédos államba. Mondjuk, az út harmadánál az idős férfi el is bóbiskolt. Előtte az ácsmesterség és az építkezés rejtelmeiről beszélgettek, mivel mindketten tapasztaltak a témában – mondta a rendőr, aki testvéréhez vitte, aki nagyon hálás volt, mivel sokként élte meg eltűnését.

A nyugdíjas testvére állítása szerint utoljára 7-8 éve járt a másik államban egy vásáron,űgrf ezért nehezére is esett elhinni, hogy tényleg testvérét látja viszont. Earl Luttermannek egyébként évek óta lejárt a jogosítványa, és a rendszámtáblája is érvénytelen volt. Kocsija elvontatását testvére intézte el.