Életben hagyta a két kislányt az amerikai családirtó

2012.05.11. 10:30
Főbe lőtte magát az Amerikát izgalomban tartó kettős gyilkosság és emberrablás tettese, Adam Mayes. A férfi április végén Tenessee-ben megölt egy nőt és 14 éves lányát, és magával vitte a másik két gyereket.

Azt hitte, hogy a két kisebb kislány az övé - nyilatkozta a több családtagja által is agresszívnak és "nyilvánvaló őrültnek" nevezett Mayes anyósa a férfi valószínű motivációjáról.

A két hete elrabolt kislányokat a rendőrség csütörtökön riadtan, kimerülten, de épségben találta meg egy Mississippi erdőben. Korábban bejelentés érkezett, hogy a környéken látni vélték Adam Mayes rendőrségi hírekben szereplő autóját. Autópályarendőrök és természetvédelmi őrök jelentek meg a helyszínen, megtalálták a kocsit és a férfit, aki az egyenruhások láttán főbe lőtte magát. A rémült gyerekeket - egy 12 és egy 8 éves kislányt - arrébb találták meg.

Mayes csütörtökön került fel a 10 legkeresettebb amerikai bűnöző listájára. A férfit és feleségét, Teresát kétszeres gyilkossággal és kétszeres emberrablással vádolták. Az áldozatok a most megtalált gyerekek anyja és legidősebb lánya voltak. A feleség már bevallotta, hogy a gyilkosság közben a megölt nő garázsában várakozott.

A gyilkos és az áldozat családja komaságban volt egymással: a gyilkos nővére az áldozat mostani férjének korábbi felesége volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport