Leugrott az Eiffel-toronyból egy brit férfi

2012.06.25. 17:17
Az Eiffel-toronyból leugorva követett el öngyilkosságot vasárnap éjjel a francia fővárosban egy brit férfi. Hétfőn reggel egy fiatal nő is felmászott a Párizs jelképének számító építményre, de őt sikerült lebeszélni az ugrásról.

Vasárnap este tizenegy óra előtt vették észre a férfit, amint a 324 méter magas torony második és harmadik emelete között kapaszkodik felfelé. Az turistalátványosságot azonnal kiürítették.

A helyszínre érkező tűzoltók megpróbálták lebeszélni a férfit az ugrásról, de erőfeszítésük nem járt sikerrel. A férfi, akiről csak annyit lehet tudni, hogy brit volt, azonnal meghalt.

Hétfő reggel újra riasztották a párizsi tűzoltókat az Eiffel-toronyhoz: akkor egy fiatal nő akart öngyilkosságot elkövetni. Őt azonban sikerült megállítaniuk.

A párizsi Eiffel-torony 2011-ben rekordszámú, több mint hétmillió látogatót fogadott. Az öngyilkosságok elkerülésére az üzemeltetők korábban magas kerítést feszítettek ki az emeletekre. Jelenleg az első szint modernizálásán, a vasszerkezet felújításán dolgoznak.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport