Vérengzés Ukrajnában egy memóriakártyáért

2012.09.26. 23:21 Módosítva: 2012.09.27. 08:57
gfjhfgjjkljksdgasfxczvvnm

Egy férfi három biztonsági őrt lelőtt, és egyet súlyosan megsebesített Kijevben, miután egy áruházban lopáson érték, írja a BBC. A lebukott férfi egy memóriakártyát próbált ellopni, az őrök fellépésekor tüzelni kezdett a Karavan nevű szupermarketben.

A kijevi rendőrségi honlap beszámolója alapján a férfi a pénztárnál állt sorban, amikor lebuktatták, és bekísérték az őrszobába. Amint az ajtó bezárult mögötte, hidegvérrel tüzet nyitott, majd elmenekült. Fegyvere 9 mm-es volt, lövései pedig a szakértők véleménye szerint szokatlanul precízek voltak.

Egy bolti dolgozónak tűnt fel, hogy egy ideje senki sem jött ki a helyiségből. Amikor bement, négy, vértócsában fekvő férfira bukkant.

A rendőrség tíz percen belül megérkezett a helyszínre, a nyomozókutya az áruház mögötti garázsba vezette őket, ott azonban elveszítette a szagot.

A városban hajtóvadászat indult az elkövető felkutatására. A biztonsági kamerák által készített felvételt online felületeken terjesztik, bízva abban, hogy valaki felismeri a tettest. Jelenleg az áruházban az eset ideje alatt tartózkodó tanúk kihallgatása folyik. A rendőrség százezer hrivnyás (2,5 millió forintos) nyomravezetői díjat ajánlott fel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport