Felragasztotta a kétéves gyerekét a falra, és úgy verte

2012.10.12. 22:15

A dallasi bíróság 99 év börtönre ítélte azt a texasi anyát, aki kétéves gyermekét a kezénél fogva ragasztóval a falhoz rögzítette, és úgy verte meg. A 23 éves Elizabeth Escalonát júliusban első fokon bűnösnek találták gyermekbántalmazás miatt, amire akár életfogytiglant is kiszabhatnak. Escalona ügyvédje a pénteki másodfokú ítéltet túlzónak találta, ezért fellebbezni fognak - írja a CNN.

Escalona két hónappal lánya (Jocelyn Cedillo) harmadik születésnapja előtt, 2011 szeptemberében verte meg a gyerekét a falhoz ragasztva, azért, mert Jocelyn bilihez szoktatásával problémák voltak. Az esetkor az anya terhes volt, és három másik gyerek is szemtanúja volt a történteknek.

Az öt gyerekes családanya bevallotta, hogy verte a gyereket, de azt állította, nem egy szörnyeteg, és szereti a gyerekeit. Elmondta, hogy a partnerei zaklatták, ráadásul korábban marihuána- és kokainfüggő volt. Gyermekeit segélyből nevelte egy egy szobás lakásban. Jocelynt akkor eszméletlenül szállították a kórházba, de túlélte a verést, és azóta nagymamája neveli.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport