Halálra fagyott egy milliárdosnő

2013.01.28. 17:54
Egy kocsi hátsó ülésén találták halálra fagyva Nicole Falkinghamet, a manchesteri milliárdos, Jonathan Falkingham nejét. Az asszony holttestére azok bukkantak rá, akikkel az előző este bulizott, de a rendőrök egy közeli házban marihuánát termesztő párost tartóztattak le gyilkosság vádjával.

Halálra fagyva találtak rá a milliárdos manchesteri ingatlanbefektető, Jonathan Falkingham nejére Liverpoolban. A 41 éves Nicole Falkingham kihült holttestére egy parkolóban, egy autó hátsó ülésén találtak rá. A halottkémi vizsgálatok szerint halálát kihűlés okozta, de alkoholmérgezése is volt. A nyomozás adatai szerint a tragédiát megelőzően barátaival bulizott.

A Daily Mail beszámolója szerint Falkinghamék hivatalosan még nem váltak el, de az ingatlanbefektető szilveszter este egyedülállóra változtatta kapcsolati státusát a Facebookon.

Nicole Falkingham
Nicole Falkingham
Fotó: Merseyside Police

A liverpooli rendőrség megerősítette, hogy helyi idő szerint délelőtt tízkoz egy helyi pár riasztotta őket, mert kocsijuk, egy fekete Vauxhall Insignia hátsó ülésén egy nő holttestét találták. A helyszín átvizsgálásakor a rendőrök egy marihuánatermelő üzemet találtak, melyek tulajdonosait gyilkosság és marihuánatermesztés vádjával őrizetbe vették.

De a nyomozás a bejelentést tevő párra is kiterjed, mert az eddigi adatok alapján Falkingham asszony velük múlatta az időt halála estéjén. A hármas a jelek szerint a The Vinci bárban mulatozott, a rendőrök várják a tanúk jelentkezését.