Judit
2 °C
7 °C

Havi 3 millió eurót fizet exnejének Berlusconi

2013.04.24. 22:11

Silvio Berlusconi havonta 3 millió eurót köteles fizetni volt feleségének, a milánói fellebbviteli bíróság ugyanis szerdán elvetette a politikus kérelmét az asszonytartás összegének csökkentésére. Az ítélet értelmében Berlusconi továbbra is ennyit fizet majd Veronica Lariónak, amit a bíróság első fokon 2012 végén ítélt meg az asszonynak. A tartásdíj értelmében a nő összesen évi 36 millió euróra jogosult. Ez ellen fellebbezett Berlusconi márciusban, aki a felére szerette volna csökkenteni az exnejének megítélt összeget.

Berlusconi és Lario, három gyermekük megszületése után, 1990-ben házasodott össze. A politikusnak ez volt a második házassága. A válást megelőző különélést Lario kérelmezte 2009-ben, miután az akkori kormányfő megjelent egy Noemi Letizia nevű nápolyi lány 18. születésnapján.

Az asszonytartásért cserébe a volt feleség elhagyta a lombardiai Macherióban levő családi villát. Jelenleg Svájcban él.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?