Forrázással büntettek egy hatéves kislányt

2013.08.10. 10:44

Letartóztattak egy amerikai párt, amiért a nő hatéves kislányát úgy büntették, hogy vizet forraltak, majd azzal öntötték le. A rendőrség elmondása szerint amikor a kislány sírt, vagy nem viselkedett jól, a pár a mikrohullámú sütőben felforralt egy tál vizet és a kislányt a zuhanyzóba állítva ráöntötték.

A bántalmazást a nő édesanyja jelentette a rendőröknek, amikor észrevette az égési nyomokat a kislányon. A kislányt jelenleg egy gyermekkorházban ápolják másod- és harmadfokú égési sérülésekkel Orlandóban. A lány arca, nyaka és háta is megégett.

Az anyát és barátját is letartóztatták gyermekbántalmazásért. Az anya nem nyilatkozott a riportereknek, az élettársa viszont azt mondta, nagyon rosszul érzi magát a történtek miatt és sajnálja de tagadja, hogy részt vett volna a kislány megégetésében. A rendőrség szerint nem ez volt az első alkalom, hogy a kislányt forró vízzel égették meg: korábban is alkalmaztak nála nagyon forró zuhanyt. A gyermekvédelem a család más tagjainál szeretné elhelyezni a lányt, ha kikerül a kórházból.