Kiirtotta családját az exrendőr, azóta keresik

2013.09.04. 07:25

A szlovákiai Turócszentmárton környékén egy közveszélyes gyilkos menekül a rendőrség elől - közölte a Markíza televízióra hivatkozva a Parameter. Az eddigi információk szerint a Turócszentmárton közelében lévő Bystrička községben a 49 éves Martin Káňavámeggyilkolta két, 13 és 15 éves lányát, valamint azt a nőt, aki a lányait nevelte. Holttestüket kedden délután találták meg egy helyi családi házban.

A meggyilkolt lányok egyik osztálytársua már péntek óta nem tudott kapcsolatba lépni velük, mivel ki volt kapcsolva a mobiltelefonjuk. Akkor az idősebbik azt írta sms-ben egy barátjának, hogy az apja a kocsmában van és iszik. Martina és Veronika édesanyja 12 évvel ezelőtt rejtélyes körülmények között eltűnt, és azóta senki sem látta őt. A lányokat az apjuk keresztanyja nevelte fel, ő a harmadik áldozat.

A gyanúsítottat Bystrička, Košťany nad Turcom és Turčiansky Peter települések környékén keresik. A férfinél lőfegyver, a legnagyobb valószínűség szerint pisztoly lehet. Hajlamos lehet az öngyilkosságra - írja a Parameter.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport