Erhard
2 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Nem engedték be, mert hasonlít Jézusra

2013.12.06. 16:15

Nem engedtek be egy brit férfit egy dartsversenyre, mert hasonlít Jézusra, így félő volt, hogy eltereli a versenyzők figyelmét – írja a Daily Mail.

Nathan Grindal egyszerű brit munkásember, egyébként szakállat is csak azért hord, mert bőrráktúlélő, és az arcszőrzet eltakarja a hegeket.

Az első incidens tavaly történt: egy versenyen a közönségnek szúrt szemet a hasonlóság, és elkezdték hangosan skandálni Jézus nevét. Valaki még egy kerekes székből is felállt a férfi láttán, hogy teljes legyen a hatás. Grindalt végül a biztonságiak kidobták, hogy ne zavarja a versenyzőket. Alig tudott kimenni, mert rengetegen akartak fotózkodni vele. Pár embernek jézusos autogramot is adott. 

Idén már be sem engedték, pedig előre megvette a jegyet. Amikor át szerette volna venni, két biztonsági őr bekísérte az irodába, ahol kerekperec megmondták neki, hogy a tavalyi eset miatt idén már nem mehet be.

„Nagyon megijedtem, pedig nem az én hibám, hogy hasonlítok Jézusra. Nem is vagyok vallásos, csak egy egyszerű átlagember. Semmi rosszat nem tettem, mégis hátrányosan megkülönböztetnek, csak mert hasonlítok Isten fiához″ – nyilatkozta az abingdoni férfi.

A szervezők szóvivője elmondta: a férfit tavalyi „rendbontó magatartása″ miatt nem engedték be idén.