Hallgat a gyilkossággal gyanúsított anya

2014.01.21. 10:51

Gyilkossággal gyanúsítják azt a 33 éves nőt, akinek hároméves gyerekét egész Edinburgh kereste múlt héten. Rosdeep Kulart hétfőn délután állították bíróság elé, miután pénteken éjfélkor megtalálták fia holttestét. Az ötgyerekes nő szombat óta van őrizetben, hétfőn zárt körben hallgatták ki, de az Independent szerint nem nyilatkozott, nem is védekezett.

Mikaeel Kular szerda éjjel tűnt el. Anyja korábbi elmondása szerint este letette aludni a fiút, és korán reggel már nem találta az ágyában. Szemtanúk csütörtökön reggel még látták az utcán szaladni; holttestét aztán egy bungalóban találták meg, nem messze otthonától. A kisház a gyerek nagynénjének tulajdona, akárcsak a lakás, ahol Mikaeel és négy testvére él. Pandeep Kular, Rosdeep Kular nővére jelenleg is abban a házban él, amelyben a kisfiú holttestét megtalálták, derül ki a cikkből.

A rendőrségen kívül Mikaeel Kulart több száz önkéntes kereste két napon keresztül. A halála miatt szombaton megtartott megemlékezésen mintegy ötszázan vettek részt. 

Időközben egy 26 éves férfit is őrizetbe vettek az ügyben, de őt már szabadon engedték. A férfi offenzív tweetjei miatt került bajba, egy másik, 19 éves fiút pedig egy közösségi oldalon publikált rasszista megjegyzései miatt vittek be kihallgatásra. Mindkettőjük ellen felhasználók tettek panaszt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport