Golyón könyökölte a pinafing miatt

2014.01.22. 17:46

Herén könyökölte iskolatársát a buszon egy amerikai iskoláslány – de nem emiatt került be a hírekbe.

A Smoking Gun szerint úgy kezdődött minden, hogy a 18 éves lány a puncijával fingott, miközben az iskolabusz hátsó ülésén szexelt. Ezt meghallva egy 13 éves iskolatársa kinevette, a lány emiatt herén könyökölte a fiút.

Vulvájából levegőt

Az eset Pittsburghtől északkeletre történt a pennsylvaniai rendőrség szerint. A lányt, aki nemrég töltötte be a tizennyolcat, zaklatással vádolják. Az első rendőrségi jelentés kevesebb, mint 60 szóban foglalta össze a lényeget, később kiadtak egy bővebb verziót is.

Hogy mondaná magyarul azt, hogy queef?

„A gyanúsított vulvájából levegőt eresztett koitusz közben a busz hátsó ülésén″ – áll a jelentésben. A jelenség szleng elnevezése egyébként queef angolul (főnévként és igeként is használható). A magyar szinonimákat ezen a mailcímen gyűjtjük, az eddig beérkezettekről baloldalt szavazhat (a lukszusz hátránnyal indul, már a zajló szavazás közben adtuk a listához).

A lány nevét nem hozták nyilvánosságra. „A gimi elég nehéz anélkül is, hogy valakinek Buszon Punciszellentő lenne a beceneve″ – írta erről a portál.

Egy pinafingtól megihletett olvasónk saját készítésű számát küldte el szerkesztőségünkbe, melyet első körben a következő minifaviccel értékeltünk ki:

– Pinafingot egyébként nem tettek a számba.
– Nem tettek a szádba? Nem tudtam, hogy ilyen perverz vagy.

Csak csendben jó

Olvasónk élete főművének nevezte a dalt, melyet testvérével írt és adott elő, de csak név nélkül vállal a nyilvánosság előtt:

Pinafing dobbal

mp3 letöltése

A Pinafing című szám szövege:

Hey girl take a walk on the wild side

Éjjel amikor
A házban csend honol
Halkan útra kél
És messze száll a szél
amitől elfut ki fél
amitől él ki él
amitől az inga ing

óóó

aaa

Pinafing, csak csendben jó
Pinafing, nem hallható
Pinafing, ő kell nekünk
Pinafing az istenünk

oszt zúzás koncepció nélkül.  • Bérelnék
  • Bankszámla