Megharapta egy cápa, ivott rá egy sört

2014.01.28. 09:58
Késsel szerelt le egy cápatámadást egy új-zélandi orvos. Miután az állat nekiugrott, a férfi szúrással rázta le magáról. Ezután James Grant kiúszott a partra, összevarrta saját sebeit, majd beült a legközelebbi kocsmába sörözni.

A Guardian cikke szerint Grant, a 24 éves rezidens barátaival halászott a Colac-öböl környékén vasárnap. Körülbelül két méter mély vízben úszott, amikor megtámadta egy hétkopoltyús tehéncápa. Amikor a férfi megérezte a lábában a fájdalmat, először azt hitte, valamelyik haverja viccel vele. Aztán lenézett, és kisebb sokkot kapott, habár magát az állatot nem látta.

Grantnak akkor már kezében volt a kés, ezért elkezdte vele szurkálni az állatot. Nem tudja, mekkora kárt okozott benne, de a cápa gyorsan elmenekült. Grant akkor kiúszott a partra, levette az úszóruháját, és megvizsgálta lábán az ötcentis harapásnyomokat. Gyorsan összefércelte magát az autós elsősegélydobozában tárolt eszközök segítségével, aztán elment a haverokkal sörözni. Mivel a kocsmában csöpögött a vér a padlóra, a kocsmáros gézt is adott neki, hogy bekötözze sebeit.

A rezidens a kezelést végül akkor fejezte be, amikor bement a helyi kórházba, ahol hétfőn már a munkát is folytatta.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport