Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Megmentette szerelmét, de meghalt

2014.03.23. 23:01

Meghalt egy amerikai tinédzser, amikor félrelökte a barátnőjét, hogy egy érkező tehervonat ne üsse el. Végül ő maga került a vonat alá, írja a metro.co.uk

Mateus és Mickayla egy iskolai táncrendezvényre sietve vágták le az utat a vágányokon keresztül a kaliforniai Marysville-ben, amikor nem figyeltek, és a hátuk mögött megjelent egy tehervonat. A fiú félrelökte barátnőjét, mikor meghallotta a vonatot, neki azonban nem maradt ideje félreugrani. A vonat halálra gázolta. 

Egy tizenegy éves fiú, aki a közelben baseballozott, hallotta, hogy a vonat hosszan dudált, de mire a fiú és a lány hátrafordult, már késő volt. A vonat a lányt is elsodorta, állapota kritikus, de a család bízik a felépülésében. 

A fiú édesapja szerint ha a fiú nem löki félre a lányt, minden bizonnyal ő is meghalt volna. A lány testvére pedig azt mondta, Mateus fantasztikus volt, mindenkinél jobban szerette Mickaylát, és igazságtalan, hogy fiatalon meg kellett halnia.