Koronavírus adatok

2021. nov. 29.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
András, Andor
-2 °C
5 °C

Feladta magát a moldáv családgyilkos

2014.07.22. 14:05
Feladta magát hétfő este a francia rendőröknek az a férfi, akinek állapotos magyar feleségét és két kisfiát elvágott torokkal találták meg a múlt hét végén a párizsi régióban fekvő Perreux-sur-Marne-ban, írja az MTI.

A 37 éves, romániai születésű, állítólag moldáv férfi a kelet-franciaországi Forbachban adta fel magát, és őrizetbe vették – jelentette be a créteili ügyészség, amely további részleteket nem árult el.

A loractu.fr lotaringiai hírportál és a Le Point című francia napilap internetes változata úgy tudja, hogy a férfit a gyilkosság ügyében nyomozó párizsi bűnügyi rendőrségre szállítják.

A négytagú család a Val-de-Marne megyei Perreux-sur-Marne-ben lakott egy kétszobás lakásban egy kis házban, az asszony nővérével és annak magyar élettársával.

A holttestekre ez utóbbi - egy 40 éves, a francia sajtóban László néven említett férfi - talált rá, aki péntek délután munkából hazatérve zárva találta a házat, így a szomszédoknál megvacsorázott, majd amikor éjfél előtt visszatért, ismét kulcsra zárt ajtó fogadta, ezért a tetőn át mászott be a házba.

A hatóságok korábbi tájékoztatása szerint az egyik áldozat egy romániai születésű, 36 éves héthónapos terhes asszony. Nővérének élettársa és egy szomszédasszony azt mondta, hogy a nő magyar volt, és Tinának szólították.

A rendőrség tájékoztatása szerint az áldozatok torkát elvágták, az asszonyt kétszer mellbe is szúrták. A rendőrök találtak egy kést, amelyről feltételezik, hogy a gyilkos fegyver lehetett. A boncolást végző szakértő megállapította, hogy az áldozatokat szúró-vágó fegyverrel gyilkolták meg.

A szomszédok elmondása szerint a házaspár az ötéves Antoine-nal és a másfél éves Raphaellel két és fél éve lakott a perreux-sur-marne-i házban. Semmilyen jel nem utalt arra korábban, hogy a házaspár rosszul élt volna.

A családapa és a feleség nővérének élettársa is építkezésen dolgozik. A gyilkosságok elkövetésével gyanúsított férfi pénteken nem jelent meg a munkahelyén, s egészen hétfő estig bujkált.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport