18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Horvát horror halottak hímtagjaival

2014.08.15. 18:09

Emberi testrészekből, főleg férfi nemi szervekből álló gyűjteményt talált a horvát rendőrség egy Slavonski Brod-i férfi lakásán, írja az MTI. A városi kórház egykori alkalmazottja formaldehidben tartósította a szerveket, amelyeket vélhetően halottakból távolított el segédboncnokként dolgozva a patológián.

Az 52 éves férfi három éve került a Slavonski Brod-i közkórházba, ahonnét azonban májusban elbocsátották iszákosság miatt.

A rendőrség nem árulta el, hány hímtagot találtak a bulvársajtóban csak péniszgyűjtőként emlegetett, kedden előállított férfi lakásán. Úgy tudni, hogy találtak nála női szerveket is.

A kórház közölte, nem tudja, hány halott páciensét csonkítottak meg, sem azt, hogy mikor történtek a kimetszések. Az intézmény mindenesetre felkészült arra, hogy a hozzátartozók exhumálási és kártérítési követelésekkel állnak elő.

A holtak nyugalmának megzavarásával vádolt férfit előállították, de szabadlábon védekezhet. A horvát lapok szerint maximálisan 2 év börtönbüntetést kaphat furcsa gyűjtőszenvedélyéért.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport