Orvostanhallgató késelt Spanyolországban

2014.09.24. 11:36

Egy harmadéves orvostanhallgató késelte meg kedden azt a négy külföldit és spanyol állampolgárt az észak-spanyolországi Lleida városában, akik súlyos állapotba kerültek. A támadó az utolsó áldozatát hátba szúrta, és a kést benne hagyta a sebben.

Az El Mundo című napilapra hivatkozva az MTI azt írja, hogy egy járőr ismerte fel a 21 éves fiatalembert az utcán. A szemtanúk leírása alapján előzőleg már felfedeztek egy gyanús férfit egy köztéri biztonsági kamera felvételén, amely az utolsó támadás helyszínének közelében készült. A fényképét szétosztották a rendőrök között.

Az Europa Press hírügynökség értesülései szerint a letartóztatott férfi beismerő vallomást tett. Elfogása után egy helyi kórház pszichiátriájára szállították, majd visszavitték a rendőrségre.

A spanyol fiatalember harmadéves orvostanhallgató a lleidai egyetemen. Szülei napok óta nem tudtak kapcsolatba lépni vele, ezért eltűnését be is jelentették szülővárosa, Logrono rendőrségén. Az újság úgy tudja, hogy aznap, amikor a támadásokat elkövette, felgyújtotta a saját lakását is.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport