Holtan találták az eltűnt szépségkirálynőt

2014.11.19. 17:35

Holtan találták meg Hondurasban szerdán a hatóságok az ország hat napja eltűnt idei szépségkirálynőjét, a 19 éves María José Alvarado Muñozt és testvérét, Sofiát – írja az MTI.

María José Alvarado Muñoz
María José Alvarado Muñoz

A tetemek annak a gyógyfürdőnek a közelében kerültek elő, ahova a két nő Sofia barátjának –Plutarco Ruíznak  a születésnapi ünneplésére érkezett múlt csütörtökön. Mindketten még aznap eltűntek.

Egy rendőrség a szépségkirálynő 23 éves nővérének, Sofiának a barátját, Plutarco Ruízt gyanúsítja a gyilkossággal. A hatóságok közlése szerint a férfi maga vezette el a nyomozókat a Santa Barbara közelében fekvő La Aguagua fürdő melletti folyónál elásott holttestekhez.

A férfi valószínűleg féltékenységből lőtte le barátnőjét: Sofia állítólag egy másik férfival táncolt, és emiatt összeszólalkoztak Ruízzal, aki erre előrántotta pisztolyát, és először barátnőjére, majd annak menekülni próbáló húgára lőtt rá.

A hondurasi rendőrség Ruízt és lehetséges bűntársát, Aris Maldonadót őrizetbe vette. Alvaradót áprilisban választották Honduras legszebb nőjévé, és decemberben részt vett volna a londoni Miss World szépségkirálynő-választáson.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport