Teréz
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Fogva tartottak és többször megerőszakoltak egy japán nőt Indiában

2015.01.04. 10:37

Csaknem egy hónapig fogva tartottak és többször megerőszakoltak egy fiatal japán nőt Indiában. A bűnügyben őrizetbe vettek öt férfit, írja az MTI.

A 22 éves japán turista megpróbáltatásai november 20-án kezdődtek, nem sokkal azután, hogy indiai útján Kolkatába (Kalkutta) érkezett. Találkozott három férfival, akik közül az egyik beszélt japánul. Ők rávették, hogy fizessen nekik 1200 dollárt, aminek fejében elkísérik egy buddhista szent helyre.

Ez utóbbi helyen a férfiakat két ismerős várta, egy idegenvezető testvérpár, akik bezárták a nőt egy ház alagsorába. A testvérpár majdnem egy hónapig fogva tartotta, és közben többször megerőszakolta. A nőnek végül sikerült kiszöknie a házból, eljutott Varanaszi városba, ott találkozott japán turistákkal, akik segítettek neki kapcsolatba lépni a kolkatai japán konzulátussal. A rendőrség a napokban elfogta és előzetes letartóztatásba helyezte az öt férfit.

Indiában az utóbbi években több olyan eset történt, amelyben - általában többen - bántalmaztak és megerőszakoltak, esetleg meg is öltek nőket. Ezek az esetek óriási felháborodást váltottak ki az ország lakosságából.