Aludj csak, én meg jól megvizsgállak

2015.02.03. 19:16

Több mint száz nő is részt vehetett egy Japánban meghirdetett hamis tudományos kísérletben, amelynek leple alatt egy férfi feltehetően kábítószerrel elaltatta, majd megerőszakolta a gyanútlan áldozatokat, az erről készült felvételeket pedig pénzért árulta. A nyomozók őrizetbe vették az állítólagos elkövetőt, az 54 éves Nogucsi Hidejukit – számolt be az MTI.

A rendőrség szerint a 2013 novembere óta rengeteg nő jelentkezett azokra a Nogucsi által feladott hirdetésekre, amelyekben „alvás közbeni vérnyomásmérés klinikai vizsgálatához” kerestek önkénteseket.

A jelentkezőket Nogucsi állítólag különféle szállodákba és üdülőhelyekre csalogatta, majd nyugtatókkal kábította el. Amikor a nők öntudatlan állapotba kerültek, megerőszakolta őket és a történteket minden egyes alkalommal filmre vette - közölték a hatóságok.

A férfi ezután feltette a felvételeket az internetre vagy pornófilmek producereinek adta el, amiért valószínűleg több mint tízmillió jent (mintegy 23 millió forint) zsebelt be.

Nogucsi semmilyen orvosi képzettséggel vagy tapasztalattal nem rendelkezik.

A Tokiótól keletre fekvő Csiba város rendőrségének egyik szóvivője azt mondta, a nyomozók eddig 39 áldozatot azonosítottak. A Tokió, Csiba, Tocsigi, Oszaka és Sizuoka prefektúrából származó sértettek között tizenéves lány és negyvenes éveiben lévő asszony is van. A rendőrök úgy vélték, ez a szám csak töredéke a Nogucsi által megerőszakolt nők számának.  • Hírek
  • Személyi kölcsön