Vilmos
19 °C
32 °C
Index - In English In English Eng

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Több tömegkarambol történt egyszerre egy osztrák autópályán

2015.02.08. 18:53

Több tömeges karambol is történt szinte egyidejűleg Ausztriában az A1-es autópályán Amstetten térségében vasárnap. Összesen hatvan autó ütközött egymásnak, a baleseteknek húsz sérültjük van - közölte az MTI.

Az erős hófúvás következtében kialakult rossz látási viszonyok között a Bécs irányába tartó kocsisorban 25, a Linz felé tartók közül mintegy 35 autó ütközött egymásnak délután.

Az első segélyhívás négy óra körül futott be a tűzoltósághoz, egy ráfutásos karambolt jelentettek be. A tűzoltóság ügyeletese még a telefonbeszélgetés alatt hangos csattanást hallott, amint további járművek ütköztek neki a már álló gépkocsiknak. A balesetet látva az ellenkező irányba tartó forgalomban feltehetően többen lelassítottak, hogy jobban lássák, mi történt, és ezzel szintén karambolt idéztek elő.

Senkit nem kellett az autójából kiszabadítani.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!