16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 0
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 0
Portugália 0
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 0
Brazília 0

Botrányba fulladt A szürke ötven árnyalatának vetítése Glasgow-ban

2015.02.16. 18:41

Már az első hétvégéjén botrányba fulladt a kasszasikernek ígérkező A szürke ötven árnyalata című film vetítése Glasgow-ban. A rendőröknek három, feltehetően ittas nőt kellett letartóztatniuk, akik a film alatt megtámadtak egy férfit, írja a BBC. A rendőrök egy 51, egy 38 és egy 31 éves nőt vittek el.

Az eset a film Valentin-napi vetítésén történt, szombat este nyolc körül. A férfi állítólag megpróbálta elcsendesíteni a hangoskodó nőket, akik erre megtámadhatták őt.

Bár korábban a Daily Mail és több más médium is arról számolt be, hogy az egyik nő borosüveggel vágta meg a férfit, a mozi nevében egy szóvivő cáfolta ezeket az állításokat:

Megerősíthetem, hogy A szürke ötven árnyalata című film koraesti vetítésén, február 14-én valóban történt egy kis incidens. Ám a sajtóban napvilágot látó információk ellenére elmondhatom: senkit nem vágtak meg, és senki nem használt borosüveget fegyverként.

A BBC úgy tudja, senki sem sérült meg komolyabban. A mozi csaknem kétezer vendéget fogadott a hétvégén, szombat este még további négy alkalommal játszották a filmet, és egyszer sem történt rendbontás.  • Hírek
  • Hírek