Holtan találtak egy egész családot Gibraltáron

2015.03.31. 10:51

Egy 31 éves angol férfit, egy 37 éves spanyol nőt és két gyermeket − egyikük hathetes − találtak holtan egy gibraltári apartmanban, írja a Guardian. Mindannyiukon szúrt seb volt, a hatóságok szerint első ránézésre úgy tűnik, gyilkosság és öngyilkosság okozhatta a halálukat.

A család Spanyolországban élt, csak nemrég érkezett Gibraltárba. Feltételezések szerint a férfi eredetileg liverpooli volt, a négyéves gyerek a nő előző kapcsolatából született, a csecsemő közös volt. A rendőrség körbekordonozta az apartmant, nyomozók és törvényszékiek dolgoznak az ügyön. A gibraltári rendőrség hozzátartozókat keres.

Az apartmant bérbe adó cég egyik alkalmazottja hívta a rendőrséget, miután észrevette, hogy az ingatlan belülről van bezárva, de nem reagálnak semmilyen jelzésre, csöngetésre.

Fabian Picardo, Gibraltár vezető minisztere úgy nyilatkozott, hogy a gibraltáriak nincsenek hozzászokva az ilyen durva esetekhez, majd elnapolta a parlamenti vitát, mondván, ez a nap nem alkalmas durva politikai vitákra.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport