Kristóf, Jakab
18 °C
34 °C

Lezárták a nyomozást Peaches Geldof halálával kapcsolatban

2015.07.03. 16:35

A brit rendőrség nem folytatja tovább a nyomozást Peaches Geldof halálával kapcsolatban, arja az MTI.  Azt próbálták kideríteni, hogy Bob Geldof rockzenész tavaly meghalt 25 éves lányát, Peaches Geldofot ki látta el a halálát okozó heroinnal.

A modellként, újságíróként és televíziós műsorvezetőként ismertté vált kétgyerekes Peaches Geldofot 2014. április 7-én találták holtan otthonának vendégszobájában, a délkelet-angliai Kentben.

A hatóságok heroint és fecskendőket találtak a házban, és a halottkém megállapította, hogy a fiatal nő végzetes adag heroint adott be magának halála előtt.

A rendőrség pénteki közlése szerint mostanra "a nyomozás minden szálát kimerítették" azzal kapcsolatban, hogy ki látta el Geldofot a droggal. A kenti rendőrség illetékese, Paul Fotheringham szerint a nyomozók újranyitják az ügyet, amennyiben új bizonyítékok kerülnek elő.

Peaches Geldof férje, Thomas Cohen zenész annak idején a bíróságon elmondta, hogy felesége heroinfüggő volt, de a halálát megelőző két és fél évben nem élt e droggal, a pótszernek számító metadon segítségével próbált végleg megszabadulni a szenvedélybetegségtől, de közvetlenül a halála előtti hónapokban visszaszokott a heroinra, a kábítószert a lakás padlásterében rejtegette.

Peaches édesanyja, Paula Yates tévés személyiség 2000-ben ugyancsak herointúladagolásban halt meg Londonban. Peaches akkor 11 éves volt.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport