Sára, Márió
2 °C
6 °C

Most pedig szívsz velem egy kis füvet, vagy leszúrlak

2015.07.17. 19:59

Szerda hajnalban egy michigani férfi a kanapéján fekve riadt fel arra, hogy egy ismeretlen közeledik felé egy óriási késsel. 

Már ez is elég rémisztő volt a lakástulajdonosnak, de a helyzet még furcsább lett, amikor a betörő ráfogta a kést, és közölte vele:

Most pedig el fogsz velem szívni egy kis füvet.

Nem mindennapi, hogy valakit késsel kényszerítenek füvezésre a saját lakásában, a tulaj viszont higgadt tudott maradni, és lenyugtatta a betörőt. Sőt, a kését is megszerezte, ezután rohant ki a lakásából, és dörömbölni kezdett a szomszédoknál, hogy hívják a rendőrséget. Nem várta meg, amíg beengedik, mert félt, hogy a furcsa betörő lohol utána. 

Önt kényszerítették már ilyesmire?

 • 992
  Bárcsak!
 • 711
  Csak domboldalról gurultam le
 • 402
  Még soha
 • 180
  Nem emlékszem

A rendőrök nem sokkal később megérkeztek a helyszínre, és az épület mögött megtalálták a harminchat éves késes férfit, aki nem sokkal korábban elesett egy meredek domboldalon, ezért nem jutott messzire. Mindezek után még volt annyi ereje, hogy ellenálljon a letartóztatásnak. 

Végül bilincsben vitték el Cadillac városának rendőrei, ám a betörő ekkor arra kezdett panaszkodni, hogy a túl szoros bilincs miatt sérüléseket szenvedett, úgyhogy elszállították egy közeli kórházba. Nem volt semmi baja, ezek után letartóztatták.  

Az esetről beszámoló Fox17 szerint a férfi a betörés mellett azért is bajban van, mert ellenállt a rendőröknek, és a próbaidejét is megsértette.