11:00, November 28.
Kamerun 0
Szerbia 0
al-Dzsanúb Stadion G csoport
14:00, November 28.
Koreai Köztársaság 0
Ghána 0
Education City Stadion H csoport
17:00, November 28.
Brazília 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, November 28.
Portugália 0
Uruguay 0

Egy golfpálya tíz éve keresi az embert, aki folyton teleszarja a lyukakat

2015.07.31. 11:18 Módosítva: 2019.06.02. 18:07

Egy norvég golfklub lyukait rendszeresen teleszarja valaki. Az első feltöltött lyuk tíz éve jelent meg, azóta a tettes folyamatosan visszajár éjszakánként, és még a vécépapírt is a pályán hagyja – írja a Sky Times.

„Azt már tudjuk, hogy férfiról van szó, mivel a darabok túlságosan megtermettek egy nőhöz” – mondta a Kenneth Tennfjord, a pálya gondozója.

Tennfjord ennél többet is megtudott a nyomok elemzésből: például, hogy az ismeretlen újabban változtatott az étrendjén, mivel a sűrű, tömör nyomok egy ideje folyékonyabbak.

A gondnok arra gyanakszik, hogy a zugszaró már egy ideje hashajtóval készül az akcióira.
 

A tettesnek vannak kedvenc lyukai, amiket előnyben részesít a többivel szemben, oda gyakrabban jár. A pálya menedzsmentje ezekhez a lyukakhoz reflektorokat telepített, de a betolakodó ezeket rendszeresen lekapcsolja, mielőtt nekikezd a munkához.

A pályára most egy kamerát akarnak kirakni, de ehhez egyelőre nincsenek meg a szükséges engedélyek, úgyhogy addig marad a reggeli takarítás. A pálya dolgozóinak sokféle elméletük van már az elkövetőről, egyesek szerint komoly mentális és/vagy szexuális problémái vannak, mások szerint csak utálja a golfozókat.  • Hírek
  • Bankszámla