Bernát, Felícia
EUR 384,28 Ft
USD 363,48 Ft
7 °C
31 °C

Leharapta a kalauz fülét egy bliccelő

2015.08.24. 18:01

Nagy erőkkel keres a katalán rendőrség egy férfit, aki kiharapott egy darabot a jegyét kérő kalauz füléből a hétvégén, írja a TheLocal.es.

A kalauz a mindennapi munkáját végezte szombat reggel Barcelona közelében egy vonaton, amikor egy fiatalember, akinél nem volt jegy, hirtelen felpattant és akkora erővel a fülébe harapott, hogy a cimpából kiszakad egy darab.

A katalán vasutasok szakszervezetének szóvivője szerint a megtámadott kalauz egyik kollégája megtalálta és jégre tette a cimpa darabját, így valószínűleg a kórházban sikerült visszavarrni, bár ezt nem részletezi a TheLocal.

A támadónak még a rendőrség kiérkezése előtt sikerült elfutnia. A szakszervezet szerint nem ez az első eset, hogy a katalóniai elővárosi vonatokon bántalmazták a jegyellenőröket, sőt, más közlekedési eszközökhöz képest ez a vonatokon gyakrabban, akár havonta kétszer-háromszor is előfordul.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás