Két kislányt is megerőszakoltak Indiában

2015.10.17. 14:48 Módosítva: 2015.10.17. 15:27

Két kisgyereket megerőszakoltak India fővárosában, Delhiben. Arvind Kejriwa polgármester szerint a kormány és a rendőrség nem tesz meg mindent, hogy megvédje a város gyerekeit. A múlt héten állítólag egy négyéves kislányt erőszakoltak meg a városban. Két évvel ezelőtt India keményebb törvényeket fogadott el a szexuális erőszakkal kapcsolatban, miután többen megerőszakoltak és megöltek egy tanulót. 

A rendőrség tájékoztatása szerint most két különálló támadásról van szó: az egyik áldozat egy 3,5 éves kislány, akit pénteken két férfi támadott meg. Szexuálisan zaklatták, majd magára hagyták egy parkban, nem messze otthonától. Vérzett, amikor rátaláltak. A tesztek szerint legalább egyszer megerőszakolták. Az elkövetőket még keresik.

Brutális gyermekbántalmazás Spanyolországban is

Gyermekpornóképeket és -filmeket egymás között cserélő férfiakat vettek őrizetbe Spanyolországban - írja az MTI. Egy évig nyomoztak utánuk, 300 rendőr egy időben 28 tartományban ütött rajta a gyanúsítottakon. Nyolcvanegy férfit vettek őrizetbe, köztük két kiskorút és két szellemi fogyatékost. A rendőrök által lefoglalt egyes felvételek rettenetesen durvák, brutális, szadista jelenetek vannak rajtuk.

A másik áldozat, egy ötéves lány, akit három férfi erőszakolt meg. Átcsábították a szomszédba, ahol csoportosan megerőszakolták. Mindkét lány orvosi megfigyelés alatt van, de nincsenek életveszélyben. A parkban hagyott kislányt megütötték valamilyen éles tárggyal, belső sérüléseket is szenvedett.

A városban tüntetés volt az esetek után, sokan a Facebookon tiltakoznak.