Emma
9 °C
26 °C
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Halott feleségére fogja a csonkításokat a vaginavadász fegyverkereskedő

2015.11.05. 10:33

Az év talán legbotrányosabb pere zajlik Dél-Afrikában. Egy ott élő 63 éves dán férfit azzal gyanúsítanak, hogy nőket csonkított meg, és egyéb kegyetlenségeket követett el az áldozataival, írta a Thelocal

A férfi hűtőjében konkrétan 21 darab kivágott vaginát találtak, a házában fotókat megcsonkított nőkről, valamint orvosi műszereket. Peter Fredriksen szerint mindez a felesége műve. Azt állítja, hogy tudott róla, hogy a neje gyakran találkozik kuruzslókkal, de a bizonyítékok még őt is meglepték. 

Az egyébként fegyverkereskedelemből élő Fredriksen persze könnyen fogja a feleségére, ugyanis a 28 éves nőt nemrég a házuk előtt lelőtték. A támadó nem bízta a véletlenre, fél tárat beleeresztett a nőbe.

Fredriksent szeptemberben jelentette fel egy áldozata, akit nem sikerült megcsonkítani, de így is nemi erőszakot követett el vele szemben. Az ügy egyik legfontosabb tanúja lett volna Fredriksen felesége, a hatóságok védelmet ajánlottak számára, de ő nem élt vele.