Auguszta
-4 °C
2 °C

Csoportosan megerőszakoltak és megöltek egy 7 éves kisfiút Pakisztánban

2016.01.08. 11:39

Meghalt egy 7 éves kisfiú Pakisztánban, miután csoportosan megerőszakolták, írja az Independent az Express Tribune riportjára hivatkozva. A gyerek kedden tűnt el, a holttestét másnap találták meg a Pandzsáb tartományban lévő Bahávalnagar keresztény negyedében.

A boncolás során kiderült, hogy a gyereket többen megerőszakolták, majd megölték. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint három férfit is letartóztattak az üggyel kapcsolatban, egy negyedik elkövetőt még keresnek. A három letartóztatott egy gazdag család tagjai, a bűncselekmény idején ittasak voltak. A gyereket elrabolták, megerőszakolták, majd egy kötéllel megfojtották, mondta egy helyi lakos a lapnak.

Pakisztánban – Indiához hasonlatosan – gyakori a nemi erőszak, ráadásul az erőszaktevők gyakran megússzák büntetés nélkül, a rendőrség csak ritkán veszi komolyan ezeket a bűntetteket, és jár el szigorúan a tettesek ellen. De mivel ebben az esetben egy kiskorúval szemben követték el az erőszakot, és utána megölték, a gyanúsítottak komoly büntetésre számíthatnak.