Teréz
10 °C
24 °C
Index - In English In English Eng

Eredmények

Karácsony Gergely

Ellenzéki Összefogás
50.86% (353593 szavazat)

Tarlós István

FIDESZ-KDNP
44.1% (306608 szavazat)

Rejtélyes szexuális sorozatrablás egy kisvárosban: az áldozatok mind kirakati babák

tk3s sn real life mannequins 5
2016.07.29. 00:38
A boltosoknak elképzelése sincs, mi történik zárás után a kirakatban. A rendőrség tanácstalan. A lakosságtól kérnek segítséget, hátha valakinek van ötlete, ki rabolja el éjjelente a kirakati bábukat Belleville-ben, a szépnevű kanadai kisvárosban.

Már 11 áldozata van a sorozatrablásnak, 11 szépen megformált fiatal nő, de van köztük kislány is. Mindannyian meztelenül tűntek el az egyébként békés kisvárosból, és elrablójukat láthatóan nem érdeklik az anyagi javak. Egyik boltban sem nyúlt sem a pénztárgéphez, sem az ott hagyott laptophoz vagy iPadhez, de a drága ruhák sem kellettek neki. Csak a nők fontosak, akikben van még valami közös: mind élettelen, kirakati babák.

Az egyik boltos arra érkezett nyitásra, hogy a bejárati ajtó be van törve, mindenhol cserepek, bent azonban nem hiányzik semmi. Kivéve egy valakit: az egyik kirakati bábut.

Iszonyú hátborzongató, nem? Elrabolták a kislánybabámat

– tárta fel a kereskedő a helyzetet a sajtónak.

A támadó a helyszínen hagyta a lány kalapját és a kislány egyik karját is.

A többi rablás körülményei ugyanilyenek. A rabló nem akart mást, csak a babákat, volt, hogy a 160 dolláros báli ruhát is letépte róluk, az nem érdekelte. A meztelen női testet akarta.

Bár a kirakati bábuk drágák, a kár több száz dollár is lehet, valószínűleg nem ez a motiváció. A rendőrök, akik 11 rablás után sem jutottak közelebb a megoldáshoz, az egyik kereskedőnek azt mondták, szexuális bűncselekményként kezelik az ügyet. Ő azonban nehezen tudja magát beleélni a kirakati bábukra hajtó ember lelki világába.

De mégis, nem is tudom. Hány partnerre van szükséged? Már ha nem egy csoportos szektáról van szó.