Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Két hatéves lányt molesztáltak az angol Legolandben

2016.08.12. 20:05

Két hat éves kislányt zaklatott szexuálisan egy húsz év körüli férfi a windsori Lagolandben - írja az Independent. A támadás csütörtök délben történt a vidámpark kalózos részén, a "hajótörött tábor" nevű játszótéren.

A támadó személye egyelőre ismeretlen, de a lányok személyleírása alapján egy fehér bőrű, körülbelül 170 centiméter magas férfiről van szó, aki sötét színű, szűk szabású nadrágban, sötét pólóban és sportcipőben volt.

A Legoland szóvivője elmondta, hogy szörnyen sokkolta őket az eset, és a rendőrséggel mindenben együttműködnek a nyomozás során.

A nyomozók megkérték az összes aznapi látogatót, különösen azokat, akik a kalózos részen voltak, hogy nézzék át a fényképeiket, hátha látnak rajtuk a személyleírásnak megfelelő embert, és ha igen, értesítsék őket.

A windsori Legoland Anglia leglátogatottabb vidámparkja, 2015-ben 2,25 millió ember váltott jegyet.