Eszter, Eliza
EUR 383,02 Ft
USD 356,80 Ft
14 °C
24 °C

Légikisasszonyok cicaharca miatt késett az easyJet

2016.08.25. 10:08

Másfél órát késett az indulással as esayJet Londonból Belfastba tartó gépe, mert:

Két stewardess összeveszett azon, ki csomagolja ki az utasoknak kiosztandó vizet.

Hogy most mind a ketten akarták, vagy egyikük sem, az nem derült ki a gépen ülő Dan Lobb twitteren végigvitt tudósításából.

A szóváltás miatt végül le kellett szállítani a két stewardesst, akiknek helyettesítésére másfél órát kellett várniuk a gépen ülő utasoknak, hogy eljussanak az egy órányi repülőútra lévő Belfastba.

A több fázisban lezajlott vita során – eleinte a személyzet vitatkozott zárt ajtók mögött – a kapitány is az utasok elé lépett, hogy tájékoztassa őket a helyzetről.

„Kérjük legyenek türelemmel irántunk” – mondta a kapitány Lobb szerint. A kapitány a várakozóknak vizet ígért és azt javasolta, jöjjenek a gép első felébe, ahol hűvösebb van.

A fapados légitársaság szóvivője a Metrónak is megerősítette az EZY835-ös járat késését. „A biztonság és a kényelem biztosítása cégünk elsődleges célja mind az utasok, mind a személyzet tekintetében, és ennek érdekében szükséges, hogy az easyJet személyzete egy csapatként dolgozzon” – jelentette ki a cég képviselője, elnézést kérve a késésért.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Bankszámla