Egy nő elrablásáért kapták el, de kiderült róla, hogy hétszeres gyilkos

2016.11.07. 11:04 Módosítva: 2016.11.07. 17:30

Egy leláncolt nőt találtak az Egyesült Államokban, a dél-karolinai Spartanburg megyében még csütörtökön, írja a Washington Post. A tettest elkapták, beismerő vallomása során derült ki róla, hogy hét, eddig megoldatlan gyilkosságért is felelős.

 A 30 éves Kala Bown egy lakatlan birtokon álló fémkonténerben volt foglyul ejtve. Amikor rátaláltak egy lánc volt a nyaka körül, Az ügyben sajtótájékoztatót tartó Chuck Wright megyei seriff azt mondta, hogy a nő látványa nagyon megviselte a rátaláló rendőröket, főleg, mert „úgy volt leláncolva, mint egy kutya”.

Brown augusztus 31-én tűnt el a barátjával, Charles Carverrel együtt. A 32 éves Carver elásott holttestét is megtalálták azon a birtokon, ahol a nőt megtalálták. A férfit testén lőtt sebek voltak.

A nyomozás során kiderült, hogy a birtok tulajdonosa egy 45 éves ingatlanügynök Todd Christopher Kohlhepp, aki a rendőröknek bevallotta, hogy ő ejtette foglyul a nőt és a barátját is ő gyilkolta meg.

Sőt, megmutatott két másik, egyelőre ismeretlen holttestet is a 95 holdas földjén, és magára vállalt egy eddig megoldatlan 13 évvel ezelőtti négyszeres gyilkosságot is.

Ebben a 2003-as ügyben, amely akkoriban nagy visszhangot kapott, egy Superbike nevű motoros szervízben öltek meg fényes nappal négy embert: az üzlet tulajdonosát, a tulajdonos anyját, egy szerelőt és az üzletvezetőt.

A Kala Browt foglyul ejtő hétszeres gyilkos tényfeltáró vallomást adott a rendőröknek. A férfi egyébként regisztrált szexuális bűnöző volt, 1986-ban, 16 évesen erőszakolt meg egy tizenéves lányt. A férfiről akkori pszichiátriai vizsgálatok azt mutatták ki, hogy öngyilkos hajlamú, magányos, embereket kifejezetten kerülő, agresszív tinédzser és enyhe személyiségzavarral küzd. A nemi erőszakért 15 évet ült börtönben, 2001-ben szabadult. Ezután építette fel ingatlanos vállalkozását, amelynek alkalmazottja volt Kala Brown. Bown a férfi érdekeltségébe tartozó lakásokat takarította,  az egyik ilyen alkalommal, amikor a barátja is jelen volt, rántott fegyvert  és fogta el őt Kohlhepp. A bírósági tárgyalás január 19-én kezdődik.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport