Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Elfogták a müncheni egyetem erőszaktevőjét

2017.02.02. 17:19

A német rendőrség letartóztatott egy 25 éves férfit, aki beismerte, hogy a müncheni Ludwig Maximilian Egyetem mosdójában erőszakoskodott egy nővel. A férfit egy másik nemi erőszak kísérletével is gyanúsítják, írja a The Local német kiadása.

A rendőrség azt közölte, hogy a férfi múlt pénteken követte az áldozatát az egyetem mosdójába, ahol megerőszakolta. A hallgató, aki szintén 25 éves, korábban eltörött karjával is megpróbálta visszaverni a támadást, de nem tudott megmenekülni. Sikerült viszont megharapnia a támadóját, ami fontos lehet a gyanúsított azonosításában, ugyanis az elfogott férfinek sérülés van a kezén. DNS-vizsgálattal fogják ellenőrizni, hogy tényleg van-e egyezés.

Süddeutsche Zeitung azt írja, hogy ketten egymástól függetlenül jelentették a rendőröknek, hogy egy ismeretlen férfi ólálkodik a női mosdó környékén. Az egyiküket meg is támadta, de sikerült elmenekülnie. A nők személyleírása alapján sikerült elkapni a tettest. Először ellenállt és meg is sebesítette az intézkedő rendőröket, csak ezután sikerült  őrizetbe venni, ahol bevallotta az egyik nemi erőszakot.