Alfréd
5 °C
14 °C
Index - In English In English Eng
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Videón látható, ahogy a londoni rendőrök lelövik a késes terroristákat

2017.06.08. 16:01 Módosítva: 2017.06.08. 16:57

Megjelent egy videó, amin az látható, ahogy a londoni rendőrök lelövik a késsel támadó terroristákat. A Daily Mail által közölt felvételt egy mobillal készítették egy monitorról, amin a köztéri kamerák képei futnak. A merénylők egy embert megkéselnek az utcán, majd egyikük a rendőrre is rátámad, mire azok tüzet nyitnak.  

Szombat éjjel három merénylő egy kisteherautóval hajtott a gyalogosok közé a London központjában található London hídon.  Több embert elgázoltak, majd továbbhajtottak a közeli piacra, a Borough Marketre, ahol késsel támadtak az emberekre. A rendőrség nyolc perccel az első riasztás után mindhárom támadót agyonlőtte. A merényletnek hat halálos áldozata van, negyvennyolc embert vittek kórházba.

A merényletet elkövető három férfi közül az egyik Khuram Shazad Butt pakisztáni születésű brit állampolgár volt. Társa, a 30 éves Rachid Redouane egyszerre vallotta magát marokkóinak és líbiainak. A harmadik merénylő a marokkói-olasz származású, 22 éves Youssef Zaghba volt.  

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport