A motoros odarúgott egy autósnak, aki ráhúzta a kormányt

2017.06.23. 15:03 Módosítva: 2017.06.23. 15:36

A kaliforniai rendőrség keresi azt a motorost, akinek szerepe volt abban a szerdai balesetben, amiben egy autó felborult, a benne ülő sofőr pedig megsérült, írja az ABC News.

Az esetet pont videóra vette egy hátrébb érkező autóban utazó férfi, Christ Taber. A felvételen látszik, hogy egy piros motoros férfi valamiféle vita keretében jobbra belerúg menet közben egy szürke autóba, aminek a sofőrje válaszul ráhúzza a kormányt.

A sofőr azonban elvesztette uralmát az autó felett, amivel előbb a középső betonelemeknek ütközött, majd pedig keresztbe fordulva fellökött egy pickupot, ami a feje tetejére állt.

A pickup vezetője megsérült, kórházba szállították, míg a másik autó vezetője ott maradt a helyszínen, és vallomást tett. A motoros viszont továbbhajtott.

A videó készítője szerint az egész előzménye az volt, hogy majdnem összeütköztek korábban, ami után dühösen odamutogattak egymásnak. A motoros előbb a jobb oldalról rúgott bele az autóba, majd átment a másik oldalra, ekkor kezdődik a felvétel.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport