Gál
9 °C
21 °C
Index - In English In English Eng

Fiatal magyarok haltak meg egy németországi balesetben

2017.07.20. 21:27 Módosítva: 2017.07.21. 09:30

Szerda késő este szenvedett autóbalesetet a bajorországi Frankenhofen közelében egy magyar autó. A Mazda 323-asban hatan utaztak, közülük hárman azonnal meghaltak, hárman pedig súlyos vagy életveszélyes sérülésekkel kerültek kórházba - közölte a bajor rendőrség alapján a Hvg.hu.

Az autót egy magyar nő vezette, aki egy kanyarban letért az útról és egy fának rohant a járművel, amiben összesen hat magyar állampolgár utazott. A hátsó ülésen ülő három embernél a mentők már csak a halált tudták megállapítani, míg a sofőr súlyos sérüléseket szenvedett és a tűzoltóknak kellett kiszabadítania az autóból.

kocsi
Fotó: Bayerische Polizei

Az anyósülésen utazó férfi szintén súlyosan megsérült, de eszméleténél volt, mikor kiérkeztek a mentők. Egy további utas életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az Augsburger Allgemeine azt írja, a sofőr egy 23 éves nő volt, az áldozatok pedig 20 és 27 év köztiek. A lap szerint egy 27 éves férfi, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett, a csomagtartóban utazott mindenfajta biztonsági öv nélkül. A baleset okainak tisztázására vizsgálatot indítottak.

A baleset egy bajor mellékúton történt, a 2035-ös számún este 11 óra körül. A helyszíni szemle alapján a rendőrök kizárták, hogy bárki is alkoholt fogyasztott volna, de vérmintát vettek. A Borsnak a külügyminisztérium azt mondta, munkások ültek a kocsiban. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport