Magyar táncosnőt akartak megölni Torinóban

2017.08.13. 18:46

Volt barátja akart megölni egy magyar nőt az észak-olaszországi Torinóban vasárnap. A 31 éves nőt volt partnere szakításuk miatt az utcán fegyverrel fenyegette meg, majd a férfi a helyszínre érkező rendőrök előtt öngyilkos lett – jelenti az Ansa olasz hírügynökségra hivatkozva az MTI.

A magyar állampolgárságú nő Torinóban él, az Ansa szerint táncosnőként dolgozik. Korábban párkapcsolatban állt a 45 éves milánói férfival, aki  nem tudott belenyugodni, hogy a nő szakított vele.

Vasárnap Torinóban találkoztak. A vitaegy gépkocsiban kezdődött, majd ebből kiszállva a szóváltás az utcán, a Porta Nuova-vasútállomás közelében folytatódott. Szemtanúk szerint a heves vita közepette a férfi fegyvert rántott, és azzal fenyegette a nőt, hogy ha nem tér vissza hozzá, agyonlövi magát. Földre lökte a nőt, aki a fején megsérült. A fegyverből, valószínűleg véletlenül, lövés dördült. A menekülő férfit rendőrök állították meg, felszólították, hogy dobja el a fegyvert, de ő maga ellen fordította.

A magyar nő a fején könnyebben sérült meg, kórházi ellátása után a torinói idegenrendészeten hosszasan kikérdezték – írja az MTI.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport