Nagyon kemény hurrikán ér hamarosan Texas partjaihoz

2017.08.26. 00:23

Az elmúlt évek legkomolyabb hurrikánja éri el hamarosan az Egyesült Államokat. A Harvey-nak elkeresztelt hurrikán várhatóan hármas erősségű lesz, ami Texas partjaihoz ér - írta a CNN

A 200 km/órás sebességű szél mellett egyes megyékben 50-90 centiméter csapadék is hullhat. A hurrikán miatt előzetesen 90 ezer embernek kellett elhagynia az otthonát, de akár 1,5 millió embert is érinthet.

A boltok polcairól a hét második felére gyakorlatilag minden elfogyott, Donald Trump amerikai elnök is arra hívta fel az amerikaiakat, hogy készüljenek az ítéletidőre. 

A CNN-nek megszólaló szakértő szerint a 2005-ös, hatalmas pusztítást maga után hagyó Katrina hurrikán óta nem fenyegette olyan erősségű természeti jelenség az USA-t, mint most Harvey. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás