Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
16 °C
28 °C

Az infarktusa miatt vették észre időben Larry King tüdőrákját

2017.09.13. 22:04

Ha nem kap infarktust, talán nem derül ki időben Larry Kingről, hogy tüdőrákja van. A népszerű amerikai műsorvezető egy interjúban mesélt arról, hogy első stádiumban lévő daganatot diagnosztizáltak a tüdején, amikor az infarktust követő rutinvizsgálat részeként elment az éves tüdőszűrésre. 

King elmondása szerint nem volt nagy harc, mivel nagyon korán elkapták még a daganatot, amikor még csak egy kis pont volt a röntgen felvételen. A 83 éves műsorvezetőt Los Angelesben műtötték meg még májusban, és mindössze egy hetet kellett kihagyni az Ora.TV-n futó talk show-jából. 

Egyelőre fél évente jár szűrésre, hogy az orvosok nyomon tudják követni a műtét sikerességét. Elmondása szerint harminc évig közel napi három doboz cigarettát szívott el, gyakran még zuhanyzás közben is rágyújtott, amit az orvosok nem meglepő módon összekötöttek az egészségügyi komplikációkkal. 

Az interjúban arra is kitért, hogy mindenkinek ajánlja, hogy menjen évente szűrésre, mert ha időben észreveszik a daganatot, sokkal könnyebb felvenni a harcot, mint amikor az első tünetek jelentkeznek. 

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek