Jolán
2 °C
4 °C

Egyest kapott a kisfiú, megölte magát

2017.09.22. 08:10 Módosítva: 2017-09-22 13:57:47

A Blikk információi szerint öngyilkos lett egy 9 éves kárpátaljai kisfiú, aki nem tudta feldolgozni, hogy kitűnő tanuló létére egyest kapott az iskolában.

A fiút aznap órai levelezésen is kapta a tanára, aki azzal fenyegette meg, hogy értesíti a szüleit. Miután hazament a gyerek, felakasztotta magát.

Végh József kriminálpszichológus szerint a szülőknek nem a jó teljesítményt kellene elvárniuk az iskolás gyermekektől, hanem az erőfeszítést. Fontos hangsúlyozni, hogy mindenki hibázhat, ugyanis egy érzékeny lelkű gyereknek elég egy-két negatív visszajelzés ahhoz, hogy úgy érezze, nincs értelme az életének.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?