Leesett a vonatról egy osztrák mozdonyvezető, egy magyart gyanúsítanak

2017.11.27. 14:46 Módosítva: 2017.11.27. 14:49

Ausztriában a múlt hét csütörtökön meghalt a kórházban az az 58 éves mozdonyvezető, akit saját szerelvénye mellett találtak meg összetört fejjel a sínek mellett. Halálában szerepet játszhatott egy 19 éves magyar, akit a rendőrök elfogtak, írja az orf.at.

A mozdonyvezető múlt hét kedden egy autókat szállító szerelvénnyel haladt át Bécsen, amikor egy gyanús alakra figyelt fel a vonaton. Egy városi alagútban megállította a vonatot, és két rendőrrel a férfi keresésére indult.

A mozdonyvezető és a rendőrök szétváltak a szerelvény átvizsgálásakor. A rendőrök nem sokkal később a vonat mellett a vasúti töltésen találták meg a mozdonyvezetőt összetört fejjel. A rendőrök ezután találtak rá egy vasúti kocsiban elrejtőzve a 19 éves fiatalra. Róla a rendőrség annyit közölt, hogy "Magyarországról származik". A férfi kihallgatásán nem volt hajlandó vallomást tenni.

Egyelőre nem világos, hogy a mozdonyvezető csak leesett vagy lelökték a vonatról. Utóbbi verziót erősíti, hogy olyan sérülései is vannak, amik nem az esésből származnak. Az ügyet ezért a bűnügyi rendőrség vizsgálja.  

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport