Árpád
-2 °C
4 °C

Kirúgta rasszista barátnőjét a brit pártvezér, mert nem akart belebukni a botrányba

2018.01.15. 11:23

Barátnője vagy a politikai karrierje közül kellett választania a brit bevándorlásellenes párt, az UKIP 50 éves vezetőjének, Henry Boltonnak. Az utóbbit választotta, és kirúgta Jo Marney 25 éves topmodellt, miután a nő rasszista megjegyzést tett Harry herceg menyasszonyára, Meghan Markle-re. 

Bolton közölte, hogy szakít Marney-val emiatt, mert a nő megjegyzése összeegyeztethetetlen a pártelnöki funkciójával, viszont esze ágában sincs politikusi karrierjéről lemondani. A topmodell rondának nevezte a fekete embereket, és azt írta, hogy Meghan Markle „megfertőzi” a brit királyi családot.  

Jo Marney – akinek nem ez volt az egyetlen rasszista nyilatkozata – nem kért bocsánatot. Korábban a kelet-európai nőket is ócsárolta, mondván, ők akár egy rühes kutyával is meghágatnák magukat pár fillérért.

Henry Bolton korábban azért vált el a feleségétől, mert összejött a 25 éves topmodellel.  

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?